Coaching

Naast de organisatie van voorlichtingsevenementen biedt 4strax ook coaching aan voor leerlingen. Deze begeleiding voor individuele leerlingen en/of groepen wordt gedaan door CoachElmer.

CoachElmer:

Bij de leerlingen die ik begeleid kom ik stevige uitdagingen tegen. Ze worstelen vaak met motivatieproblemen, lijden onder de werkdruk en/of verwachtingen van anderen of zichzelf. 

Om te voorkomen dat de leerling afhaakt of om de afgehaakte leerling weer te laten aanhaken is persoonlijke aandacht wat mij betreft de sleutel. Voor de gesprekken met de leerling is het belangrijk de tijd te nemen, oprechte interesse te hebben en er met volledige aandacht bij te zijn. Iets waar in het huidige onderwijs de mentor en een eventuele andere leerlingbegeleiders het vaak te druk voor hebben. 

Tijdens de begeleiding met leerlingen ga ik op zoek naar keuzevrijheid en regie. Soms is het goed om wat meer didactisch te coachen zodat ze in kleine stappen succesvol doelen halen. Alles is er in ieder geval op gericht om er voor te zorgen dat ze zich weer lekker in hun vel gaan voelen. Een belangrijke voorwaarde om goed te kunnen presteren.  

 

Meer weten over CoachElmer of een aanvraag doen voor een intakegesprek? Mail naar coaching@4strax.nl