top of page

Diensten

Wij hebben verschillende smaken voor u in de aanbieding. De pakketten Simpel- en Meer4strax geven u inzicht in wat wij voor u kunnen betekenen. Zo kunt u alleen gebruik maken van onze unieke software (Simpel) of kunt u er voor kiezen de gehele organisatie aan ons over te dragen (Meer). Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om met u te bespreken welk pakket het best bij uw wensen past of om een uniek pakket voor uw organisatie samen te stellen.

Simpel 4strax
• Toegang tot my4strax
• Ondersteuning my4strax
• Per avond (op voorhand) maximaal 3 keuzes per leerling
• Leerlingenrooster en toegangsbewijs
• Lokalenrooster
• Voorlichters-rooster
• Voorlichtingenrooster
• Scanners + aanwezigheidsregistratie
• Geen 4strax medewerker op locatie
 
Meer 4strax
• Alles van Simpel 4strax +
• Business Intelligence
• Team 4strax
 
my4strax, ondersteuning my4strax
Met de toegang tot my4strax heeft elke leerling én decaan binnen ons digitale platform een eigen account. De leerling gebruikt deze account voor het doorgeven van de voorlichtingkeuzes, het downloaden van het toegangsbewijs en persoonlijk rooster én het invullen van de evaluatie. De decaan heeft via zijn account dezelfde mogelijkheden als de leerling en heeft daarbij ook een totaal overzicht van al zijn leerlingen. Tevens is de decaan ook de beheerder van de schoolaccount. Dit maakt het voor hem mogelijk de meeste wijzigingen zelf door te voeren en om bijvoorbeeld zelfstandig leerlingen toe te voegen. Uiteraard is 4strax tijdens dit hele traject beschikbaar ter ondersteuning.
 

Lokalenrooster

Dit zijn de roosters per lokaal. Hierop staat aangeven welke voorlichting er per ronde in het lokaal wordt gepresenteerd. De roosters zijn bedoeld voor aan de deur/muur bij het betreffende lokaal. 

 

Voorlichtersrooster

Dit rooster geeft per ronde een overzicht in welke lokalen er nieuwe voorlichtingen starten. 

Voorlichtingenrooster

Dit zijn de algemene overzichten. Het voorlichtingenrooster wordt gebruikt bij de leerling- en voorlichtersbalie. ScannersWij leveren ruim voor aanvang de scanners. Hiermee worden de toegangsbewijzen gescand zodat wij via my4strax de aanwezigheidsregistratie kunnen delen met de decanen. 

 

Team 4strax

Bij Meer 4strax en Compleet 4strax is het team 4strax aanwezig op de voorlichtingsavond(en). Wij dragen zorg voor alle roosters, de scanners en overige inrichting van de balies. Daarnaast lopen wij door het gebouw en staan bezoekers te woord bij eventuele calamiteiten rond het rooster. 

 

Business Intelligence

De Business Intelligence geeft een dynamisch grafisch inzicht van de door uw leerlingen gekozen voorlichtingen én evaluaties over de jaren heen. Met toegang tot de BI krijgt de decaan en/of de decanenkring o.a. inzicht in: de verdeling van de keuzes over de profielen en over de jongens en meisjes. De meest gekozen voorlichting per profiel en in het algemeen. De verhouding tussen het aantal gekozen WO en HBO voorlichtingen ten opzichte van de HAVO en VWO leerlingen. En natuurlijk het gemiddelde aantal keuzes per leerling. Uiteraard is 4strax tijdens dit hele traject beschikbaar ter ondersteuning.

bottom of page